Відома ведуча "Орла і решка" Івлєєва, яка підтримала війну в Україні, заявивши, що їй дорожче її власне життя і вона піклується тільки про себе.

У сторіс свого Instagram Івлєєва показала простим смертним, як користується благами цивілізації в Стамбулі. По всій видимості Туреччина так і не припинила авіасполучення з рашистами. Телеведуча розповіла, що покинула рф у важливих справах, і тепер відривається в ресторанах Стамбула.

Івлєєва. Фото: Instagram
Івлєєва. Фото: Instagram

Поки українці відходять від побаченого в Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших містах, звідки нарешті викинули окупантів, шваль Івлєєва кайфує в ресторані заявляючи, чого не вистачає в Москві.

Дійсно в Москві цього не вистачає і не буде вистачати ще довго. А після звірств, які стали відомі всьому світу, навряд чи залишаться ті, хто зможе спокійно розмовляти з людьми, які підтримують війну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак це ще не все. Івлєєва засвітила вагітну зрадницю, тупу істоту Тодоренко, яка скористалася паспортом Українки! щоб потрапити до Туреччини.

Тодоренко з українським паспортом. Фото: Instagram
Тодоренко з українським паспортом. Фото: Instagram

Це абсолютно тупе створення використовує український паспорт, щоб уникнути санкцій. Багато хто пропонував позбавити громадянства тих зрадників, які підтримали війну, промовчали і навіть підтримали. Схоже у Тодоренка немає нічого святого, раз їй вистачає нахабства користуватися українським паспортом, підтримуючи геноцид українського народу.

Нагадаємо, раніше "обличчя туалетного паперу" Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", одеська Барбі Лук'янова посміялася над санкціями, втікши в росію, а потім в США.

Також "Знай.ua" писав, що Івлєєва з "Орел і Решка" навчила росіян, як вимити будинок однією вологою серветкою.