Музиканти групи TVORCHI поділилися зворушливими повідомленнями від фанатів, які рятуються їхніми піснями.

Музиканти написали повідомлення, яке окрилило їх, та підійняло настрій. Сповіщення вони розмістили на своїй сторінці в Instgaram.

"Отримали сьогодні повідомлення, яким не можемо не поділитися. Історія про те, що допомагає триматися у цей непростий час та ті, що повертає думками у минуле тихе і спокійне життя", - написали музиканти.

Дівчина Євгенія написала, що вона з Гостомеля та намагаєхться слухати музику гурту, адже вона її далі тримає".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я сиджу на кухні у маленькому орендованому будиночку в Поляні. Працюю, відписую на мейли міжнародним організаціям. Одягаю навушники і вирішую послухати музику. Я вдруге за ці останні п'ять тижнів включила музику групу TVORCHI пісню Believe. Мене давлять неймовірні сльози, це нотки мого довоєнного життя. Це пісня щоразу лунала в мене в машині дорогою додому, всю зиму я слухала цю групу".

Далі дівчина пише, що під музику згадує своє довоєнне життя, того, що вже ніколи не повернути.

"Зараз кожен мріє, аби це пекло закінчилось, а усі, хто підтримують війну та геноцид українського народу, відчули біль кожної матері, чиї діти заснули раз і назавжди, кожної дитини, яка осиротіла, та кожного, хто втратив усе, що було "до". Дякуємо, що ділитесь своїми хвилюваннями та почуттями в моменті", - написали музиканти.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Жадан показав луганського друга, якого двічі наздогнала війна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч мало не розкрила секретний об'єкт на тлі війни.

Також "Знай.ua" писав, що Надін, яка втекла в Італію, накинулася на Софію Стужук.