Відомий український актор Станіслав Боклан зізнався, чому після початку війни не намагався достукатися до своїх колег, які проживають на території росії.
Про це на сторінці в Instagram повідомляє програма "Зірковий шлях".
Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України багато українських знаменитостей та блогерів намагалися достукатися до своїх російських колег. Однак, видатний актор Станіслав Боклан вважає це безглуздим.

Стас Боклан, instagram.com/boklanstas
Стас Боклан, instagram.com/boklanstas

Боклан зазначив, що той хто вирішив мовчати після того, як росія вторглася на територію України і почала нещадно бомбардувати українців, боїться втратити своє комфортне життя. На думку актора, коли у людини з'являються такі побоювання, то у неї вже точно не залишилося ні крихти совісті.
"Я не намагався розібратися з довбешками російських колег. Припускаю, люди бояться втратити комфорт. Щойно виникає це побоювання, місце де була совість, заростає хріном!", - зазначив Станіслав Боклан про намагання достукатися до росіян.
Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України та почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Після чого в Україні було запроваджено воєнний стан.