У четвер, 7 квітня відбудеться матч Юнацької Ліги УЄФА. Динамо U-19 - Спортинг U-19. Який прогноз на матч, і що про це думають самі гравці.

Не можна не відзначити того факту, що в Україні вже півтора місяці йде повномасштабна війна, тому спортсменам буде непросто. При цьому, це відмінна можливість для них показати свою силу, а також відволіктися.

Це стосується і простих українців, які будуть дивитися цей матч біля екранів.

У цей день останній український єврокубковий представник зіграє перший матч епохи війни. Трапиться це в Румунії, і Динамо готові це зробити найдостойнішим чином.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підтримка у них буде колосальна з усього світу, так як всі вже знають про події в Україні.

Футбол. Фото: Youtube
Футбол. Фото: Youtube

Півтора місяці вони не виходили на поле зі зрозумілих причин, і заміщали цей процес тренуваннями. Доведеться їм непросто як морально, так і фізично, адже у суперників було більше часу на підготовку.

Що стосовно результату матчу, букмекери не зуміли визначитися, і коефіцієнт приблизно однаковий. Можливо, в цьому матчі ми побачимо нічию.

Далі хочемо навести цитати від гравців команди. Вони висловилися про цю гру, і про ситуацію в Україні.

"Постараємося перемогти заради України, заради всього українського народу" - Максим Дячук.

"Зараз всі розуміють, яка зараз ситуація, і ми виходимо з неї, маючи можливість тренуватися, щоб бути максимально підготовлені до кожного матчу. У будь-який момент нам можуть сказати, що за три-чотири дні у нас гра з тією чи іншою топ-командою, і ми повинні бути готові до цього. А приклад для нас-це наші військові. Здавалося, вони не були готові до нападу ворога, але насправді все виявилося навпаки. І ще раз хочу подякувати їм за мужність " - Олександр Караваєв.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов показав, яким буде крах Росії

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба закликав НАТО в черговий раз одуматися, кількість жертв зашкалює

Також, Tvorchi показали, як їхня музика "врятувала" дівчину з Гостомеля: "у тихе минуле"