Знаменитий український співак, соліст популярної групи «Антитіла» Тарас Тополя поділився дуже важливими новинами в соціальній мережі. Він повідомив українцям дуже приємні і хороші новини.

Відповідний пост Тарас Тополя оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Київ. Ранок - сорок третій. Настрій - ленд-ліз. Місяць - ленд-ліз. Сенат щойно ухвалив закон! О, ви не уявляєте що таке американський ленд-ліз…. Ну ок, уявляєте, знаю, жартую Ленд-ліз, це як отримати будинок, про який півжиття мріяв, як відкрити гараж із хюндай, а виявити ламборджині, як купити економ клас, а летіти на чартері, як доїдаючи суп дізнатися що твоя дитина виграла світову Олімпіаду по математиці, як вийти одному проти зграї відморозків і раптом відчути за спиною дихання своїх кентів з району, або як чотири рази за ніч… …понесло щось, давно кохану не цілував. Ну ви пойняли, так? А в руках наших орлів це взагалі буде сук*смертьворогам!!!! Так переможемо! Слава ЗСУ! Слава Україні!",- підписав публікацію український виконавець.

Українська публіка, яка дізналася про цю приємну новину, вирішили не мовчати і почали писати відгуки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Господи, щоб так і було! Ленд-Ліз!!! Слава прекрасним цивілізованим людям! Слава Україні! Слава Нації! Слава ЗСУ!", "Боже невже це правда!!!! Хлопці!!!! Вперед!!!!! Слава Богу!! Слава Україні!!! Слава ЗСУ!! Слава Президенту!!! Слава нам всім!!!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram
Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram

Нагадавши, росіян заарештували за іграшку в Кіндері.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Пономарьов розповів, яким буде крах Росії.