Легендарна американська актриса, зірка Голлівуду, продюсер і колишня модель Шерон Стоун вирішила підтримати українських громадян, які постраждали від військового вторгнення росіян. Дивлячись на кадри, можна бачити, як актриса запалила свічку в синьо-жовтих кольорах.

Відповідним відеороликом поділилися на сторінці «zhvl_official» в соціальній мережі Instagram.

«Голівудська акторка Шерон Стоун підтримала українців у своїх соцмережах. На відео видно, як вона запалила свічку у жовто-блакитних кольорах. Під постом @sharonstone написала: «Мир — це відповідь»», - написали в публікації за участю американської зірки в соціальній мережі.

Коли легендарна актриса запалювала свічку, вона зробила важливу заяву. Як виявилося, голлівудська зірка Шерон Стоун запалила свічку на честь українського населення, присвятивши її не тільки народу, а й президенту Володимиру Зеленському.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото Шерон Стоун
Фото Шерон Стоун

«Запалюючи свічку, Шерон Стоун мовила: «Ми запалюємо цю свічку на честь українців і присвячуємо її президенту Зеленському та народу України, тому що хочемо, щоб ви знали: «Вас так люблять». Ми шкодуємо за вашими втратами, і ми з вами в наших серцях». Весь світ з нами. Все буде Україна🇺🇦», - написали також у публікації.

Нагадаємо, що голлівудська актриса і колишня модель Шерон Стоун показала себе у відвертому вигляді.

Як раніше повідомляв портал "Знай", знаменита актриса і продюсер Шерон Стоун звинуватила рідного діда по матері в сексуальному насильстві.

Також портал "Знай" писав, що американська актриса Голлівуду Шерон Стоун показала рідкісне фото з синами.