Відома українська виконавиця Руслана Лижичко показала відео зі зруйнованої після окупації Бородянки на Київщині. Знаменитість зустрілася з бійцями ЗСУ і заспівала з ними гімн України. Роликом поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Знаменита співачка Руслана Лижичко відвідала зруйновану Бородянку, яка перебувала під контролем російських окупантів. Загарбники вбивали мирних жителів, руйнували інфраструктуру. Зараз населений пункт - це практично самі руїни.

Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube
Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube

Так, у Бородянці побувала і Руслана Лижичко, де зустрілася з українськими захисниками і заспівала з ними гімн України. На відео співачка стоїть в оточенні бійців ЗСУ в бронежилеті і камуфляжних штанях. Особи захисників з міркувань безпеки заретушовані. Всі стоять на площі, яка була зруйнована російськими загарбниками.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У Бородянці на зруйнованій площі зустріла наших ЗСУ. Співаємо гімн України", - підписала ролик Руслана.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "минуле часто болить".

Також ми інформували, що українська виконавиця Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.