Євген Клопотенко знаходиться у Львові та знайомить галичан зі своєї оригінальною кухнею.
Цього разу Клопотенко розповів на своїй сторінці у Instagram, що готував "борщ єднання" з президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Тоні Коксом, нардепом Марією Мезенцевою, головою Постійної делегації ВРУ у ПАРЄ, та послом Хорватії в Україні Аніцею Джамич. Також доєднався до приготування "борщу" голова Львівської ОДА, Максим Козицький.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

"З нами були представники української діаспори з 13 країн світу. Ми у Львові, вони онлайн, але всі разом. Вийшов український борщ єднання. Подія про те, що через борщ можна триматися гуртом, допомагати і говорити про Україну", - написав Клопотенко.

Пост Клопотенка. Фото: Instagram
Пост Клопотенка. Фото: Instagram

Плюсом для Клопотенка є те, що він як публічна особа часто потрапляє у центр уваги, а Львів перетворився на час війни на прихисток не тільки багатьох українців, які втекли від жахіть війни, але й дипломатичних місій, які зазвичай у мирний час їхали до Києва.
Пост Клопотенка. Фото: Instagram
Пост Клопотенка. Фото: Instagram
Також Євген розповів, що до проєкту доєдналися співак Павло Табаков, та телеведучий Ігор Кондратюк.
У коментарях назвали борщ національною, патріотичною зброєю.
"БОРЩ, як національна, патріотична зброя!", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше Володимир Дантес посміявся над цілями росії до і після війни в Україні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарас Тополя повідомив українцям дуже приємні та хороші новини.

Також "Знай.ua" писав, що український актор Дмитро Ступка та телеведуча Поліна Логунова розлучилися, жінка показала коштовний подарунок від нового коханого