Відома українська співачка Оля Цибульська попередила колег "по цеху" про російські фейки. Багато ЗМІ рф почали писати про те, що вона нібито погодилася виступити в Росії. Про це пише zirkovyi_shlyah в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська розповіла, що росіяни з усіх сил намагаються дестабілізувати ситуацію навіть в українському шоу-бізнесі. Так, нещодавно пропагандисти сусідньої країни поширили інформацію, що вона нібито погодилася дати концерт в Росії. Співачка спростувала заяву, зазначивши, що це відверта брехня.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Зірка додала, що цей інцидент не поодинокий. Так, напередодні російські пропагандисти запустили фейк про Івана Дорна, мовляв, він також згоден виступати у рф. Співачка зазначила, що їхні "жалюгідні" спроби зруйнувати український шоубізнес нічого не дадуть. Вона додала, що схожі ситуації можуть статися і з іншими її колегами і рекомендувала бути насторожі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Та я краще під землю провалюся! Ідентична історія була у Вані Дорна. Ці с*ки думають, що можуть зруйнувати український шоубізнес своєю жалюгідною пропагандою", - сказала Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес посміявся над цілями Росії до і після війни в Україні:"приїхали, щоб вижити".

Також ми писали, Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Нагадаємо, Катерина Кухар показала, як тварини підтримують ЗСУ, не боячись пострілів: "кіт Арестовича".