Відома українська співачка Джамала, яка відвідує різні країни світу з благодійними концентрами, щоб зібрати гроші для допомоги Україні, розповіла про бот-акати на неї, які запустили росіяни.

Про це знаменита співачка розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Джамала зізналася, що хотіла анонсувати черговий телемарафон з її участю, проте їй завадили росіяни. Виявилося, що вони запустили бот-атаку і тепер поширюють фейки про українську співачку.

"Прокоментую ще одне дно, яке пробила росія", - зазначила вона.

Скріншот допису Джамали
Скріншот допису Джамали

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У мережі з'явилася інформація про те, що Джамала нібито готова виступати на корпоративах в росії. Співачка зазначила, що ця інформація не має нічого спільного з дійсністю.

" У телеграмі вже поширюються сфабриковані матеріали, де я нібито готова виступати на корпоративі російського мільярдера. Як і з намальованим мікрофоном Путіна, ще одна спроба тупої інформаційної війни. Ще одна брехня, на кшталт "денацифікації"," атаки виключно на військові об'єкти" і "порятунку російського світу" вам туди ж, слідом за "російським військовим кораблем", — зазначила Джамала.

Нагадавши, Джамала висловилася про українських зірок у Росії, які мовчать про війну: "хворі на голову"

Раніше Зай писав, Катерина Кухар показала, як тварини підтримують ЗСУ, не боячись пострілів: "кіт Арестовича"

Також Знай повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО