Відома українська співачка, солістка колективу Go_a Катерина Павленко зараз знаходиться в Італії. Вона розповіла, як не стримала емоцій, коли почула українську промову на вулицях міста.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує важливу інформацію, яка стосується подій в Україні.

Зараз Катя Павленко знаходиться в італійському місті Турин. І ось, проходячи вулицями міста, вона почула українську промову. Це викликало у неї сльози на очах.

"Сьогодні в Турині я почула українську промову і заплакала. У мене немає місця, яке я могла б назвати своїм будинком. Але я хочу додому. Пора зізнатися, що я просто намагаюся заглушити це в собі, відволікаючись на весь цей хаос навколо. Я думала, що більше не турбуюся, але це не так. Я все ще хочу знайти свій будинок, розуміючи, що цього ніколи не станеться" - йдеться в повідомленні під постом артистки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

При цьому, Катя хоче допомогти іншим. Це люди, у яких був раніше будинок, але на їх землю прийшли російські окупанти, і все зруйнували.

Зло намагається зруйнувати наш світ, але, у них нічого не вийде. Це потрібно зупинити, поки не стало занадто пізно.

Катя Павленко, фото: Instagram
Катя Павленко, фото: Instagram

Варто відзначити, що раніше Катя Павленко виступила на великому стадіоні з італійською співачкою. Це було перед одним з матчів на підтримку України. Gaia і Катя Павленко заспівали композицію Джона Леннона.

Примітно, що в Турині пройде Євробачення в цьому році, і існує ймовірність, що дівчина там виявилася не випадково. Можливо, в травні ми зможемо її там побачити.

Нагадаємо, що психолог Дмитро Карпачов розповів про почуття провини за випічку, поки інші страждають

Раніше повідомлялося, що россія розсилала записки делегаціям ООН з погрозами-CNN

Також, Потап легко пояснив поширений в Росії фейк про Україну