Відома українська телеведуча та наречена Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь поділилася кадрами з Бородянки. Знаменитість сподівається, що під завалами вдасться знайти живих українців.

Про це Олена-Крістіна Лебідь написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 300 тисяч осіб.

Кілька днів тому українським військовим вдалося повністю звільнити від російських окупантів Київську область. Після себе загарбники залишили майже повністю зруйновані міста та сотні тіл мирних жителів.

Скріншот допису
Скріншот допису

Як повідомила Олена-Крістіна Лебідь наразі розпочали розбирати завали у місті Бородянка. Щоб продемонструвати весь біль українців, вона опублікувала фото місцевої жительки, яка сидить на стільчику перед завалом та чекає поки рятувальники зможуть дістати її рідних та близьких.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Зараз розбирають завали Бородянки💔 Я просто ВІРЮ І СПОДІВАЮСЯ 🙏🙏🙏", - зазначила Олена-Крістіна Лебідь під фото.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. На всій території України указом президента Володимира Зеленського було введено воєнний стан.

Нагадаємо, Олена-Крiстiна Лебідь почала готувати для українців новий сезон "Аферистів в сiтях": монтує не виходячи з шафи

Раніше Знай писав, Олена-Крістіна Лебідь "вляпалася" на блок-пості: "З такою мордуленцією"

Також Знай повідомляв, Олена-Крістіна Лебідь захотіла роздати окупантам з ЧАЕС нові звання: "Світяться від щастя"