У російському Владивостоці зірвався концерт відомої української поп-діви Ані Лорак, яка в останні роки жила і працювала в Росії. Її виступ мав відбутися наприкінці квітня. Про це пишуть РосЗМІ.

У Владивостоці скасували концерт відомої виконавиці Ані Лорак, який був запланований на 22 квітня. Також не буде концерту і в Хабаровську. А до цього зірка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram заявила про скасування виступу в Санкт-Петербурзі.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube
Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що на початку березня співачка відреагувала на війну рф проти України і закликала припинити бойові дії, втім, не згадала, хто ж стріляє по мирному населенню і з якого боку в Україну летять ракети.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Втім, офіційно про причини скасування концертів по Росії не повідомляється. Організатори пообіцяли найближчим часом повернути гроші фанатам за куплені квитки. Відзначається, що ціни на квитки починалися від 2600 і закінчувалися 4900 Російських рублів.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "минуле часто болить".

Також ми інформували, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нагодувала синичку Путіним на радість українцям:"Добро завжди перемагає". Актриса показала, як Путін програв маленькій синичці.

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.