Відома українська артистка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко показала, як стрімко змінювалася російська пропаганда в ході війни проти України. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Вікторія Булітко наочно показала, як змінювалася риторика російських пропагандистів в ході війни проти України. Так, на початку вторгнення пропагандистка Скабєєва заявляла, що ЗСУ зможуть протриматися ще кілька днів. Через місяць риторика змінилася - пропагандисти почали говорити, що Україна найбільша країна Європи і її не так-то і легко захопити.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

"Брехливі недолюди, що змили самі себе в унітаз. Прощай злюща #росія . Скоро очі багатьох твоїх громадян відкриються. Все буде #Україна", - підписала ролик артистка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще
"А російський народ все одно буде всьому вірити. Ви тут справжнісінькі фашисти і від чого прийшли нас рятувати від самих себе чи що. Валіть вже з нашої країни, Вам нас не перемогти", - написали в коментарях.