Український співак і композитор Макс Барських захопився силою і професіоналізмом українських захисників, які тисячами випалюють російських окупантів. Артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram ефектним роликом, який показує всю міць Збройних сил України

В Україні вже півтора місяця триває повномасштабна війна, яку розпочала Росія. Незважаючи на кількісну перевагу російські окупанти зазнають поразки. Все завдяки неймовірній майстерності Збройних сил України.

Фото зі сторінки Макса Барських
Фото зі сторінки Макса Барських

Макс Барських поділився коротким роликом, який показує наскільки сильні бійці ЗСУ і наскільки їх недооцінила Росія. Співак зазначив, що дуже пишається українськими захисниками і додав, що всі російські окупанти так чи інакше повернуться додому: або самі, або в пакетах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дуже пишаюся нашими воїнами! Ми непереможні!!! Повернемо російську нечисть назад в будинок. Пішки або в пакетах!",- написав Макс Барських під відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екскоханого в Бучі: "Скільки їх впало в цю безодню".

Також наш портал повідомляв, відома українська співачка Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал інформував, що Стас Боклан зізнався, чому не намагався достукатися до російських колег: "Місце де була совість, заросло хріном".