Популярна українська артистка, гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик показала кумедний тест на москаля, який не зможе пройти жоден російський окупант. Ролик артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Російські окупанти, які вторглися в Україну вже стали знаменитими на весь світ через свою жорстокість до мирних жителів, а також завдяки любові до мародерства. Загарбники витягують з будинків і магазинів все починаючи від нижньої білизни і закінчуючи технікою і посудом.

Тетяна Песик. Фото: скрін youtube
Тетяна Песик. Фото: скрін youtube

Так, Тетяна Песик показала кумедний тест, який допоможе визначити хто перед тобою - нормальна людина або російський окупант-мародер. Артистка запитала у чоловіка, який стоїть поруч, що має бути в плитоносці - плита або ноутбук.

"Що має бути в плитоносці? Ноутбук або плита?",- запитала Тетяна Песик.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Плита", - відповів чоловік.

"Правильно, бо ти що? Не москаль. Я б сказала навіть не орк", - зазначила Песик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екскоханого в Бучі: "Скільки їх впало в цю безодню".

Також наш портал повідомляв, відома українська співачка Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал інформував, що Стас Боклан зізнався, чому не намагався достукатися до російських колег: "Місце де була совість, заросло хріном".