Українська співачка Євгенія Власова поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram публікацією знаменитої канадської виконавиці Селін Діон, яка закликала світ допомагати українським біженцям в цей складний час.

В Україні вже півтора місяця триває війна, розв'язана Росією. За цей час український народ підтримало багато світових знаменитостей, як морально, так і фінансово. До числа таких приєдналася і Селін Діон, публікацією якої поділилася співачка Євгенія Власова.

Селін Діон. Фото: скрін youtube
Селін Діон. Фото: скрін youtube

Знаменитість звернулася до світової спільноти із закликом не стояти осторонь і допомагати українцям, які були змушені покинути свої будинки через російську агресію.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Я #StandUpForUkraine і за біженців по всьому світу. Я закликаю світових лідерів допомогти всім тим, хто змушений покинути свої будинки. Будь ласка, переконайтеся, що вони отримають підтримку, якої вони відчайдушно потребують зараз - Селін хх", - написала канадська співачка.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми інформували, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нагодувала синичку Путіним на радість українцям:"Добро завжди перемагає". Актриса показала, як Путін програв маленькій синичці.

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.