Відомий казахстанський комік Нурлан Сабуров, який виступає в жанрі стендап, під час недавнього виступу зізнався, що боїться висловлюватися проти росії.

Відео з виступом коміка в Лос-Анджелесі опублікували в мережі.

Так, під час виступу відомого гумориста, до нього звернувся небайдужий чоловік. Він закликав коміка, щоб він висловився про війну в Україні, яку розв'язала росія. Фанат коміка просив, щоб він визнав росію винною у всьому цьому.

Виступ Нурлана Сабурова, скріншот
Виступ Нурлана Сабурова, скріншот

"Чому ти з'їв язика і мовчиш? Скажи, що ти проти. Якщо ти зассал, так і скажи", - зазначив чоловік із залу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нурлан Сабуров спочатку спробував заспокоїти свого фаната, але потім чесно зізнався, що боїться висловлюватися проти рф. Він зазначив, що у нього є сім'я, і через це він вирішив не висловлюватися, щоб не нашкодити їм.

Виступ Нурлана Сабурова, скріншот
Виступ Нурлана Сабурова, скріншот

" Так, так і є, братан, у мене є сім'я. Ви повинні зрозуміти, що у мене є теж свої страхи", - зазначив Нурлан Сабуров.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. На всій території України указом президента Володимира Зеленського було введено воєнний стан.

Нагадавши, зірка " Дизель шоу "Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію"

Раніше Знай писав, Володимир Остапчук, єхидно посміхаючись, показав свій "ствол": "не впали контору"

Також Знай повідомляв, режисер "Трансформерів" Майкл Бей підтримав Україну в боротьбі з Росією: "Там підривають дітей"