Після початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія на території України, багато українців почали робити все можливе заради перемоги. Хтось зі зброєю став на захист рідної землі, а хтось присвятив себе волонтерству. Друге обрала й відома українська співачка Даша Астаф'єва.

Артистка під час війни не стала їздити з благодійними концертами, а вирішила допомагати тим, хто залишився у Києві. Для цього вона повністю змінила професія та почала готувати для тих, хто цього потребує.

Борщ Даші Астаф'євої, скріншот
Борщ Даші Астаф'євої, скріншот

У своєму ТікТок український політтехнолог Володимир Петров показав, як Даша Астафєва нагодувала його борщем. Він зазначив, що вони з артисткою знайомі вже багато років, однак борщ її приготування він скуштував вперше.

Борщ Даші Астаф'євої, скріншот
Борщ Даші Астаф'євої, скріншот

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Коротше, я дочекався. Скільки ми з тобою знайому? Років сто? Коротше, нарешті мене нагодували борщем, це для цього мала початися війна, так Даша?", - зазначив політтехнолог Володимир Петров.

Борщ Даші Астаф'євої, скріншот
Борщ Даші Астаф'євої, скріншот

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. На всій території України указом президента Володимира Зеленського було введено воєнний стан.

@greatlumpen

#астафьева #борщ #война

♬ оригінальний звук - Владимир Петров

Нагадаємо, Даша Астаф'єва змогла пережити страшний місяць війни лише завдяки одному, зірка зізналася, що намагається посміхатися, незважаючи ні на що

Раніше Знай писав, Даша Астаф'єва поскаржилася на Instagram через ситуацію в Україні: видалили пост, і тепер погрожують заблокувати аккаунт

Також Знай повідомляв, Даша Астаф'єва показала свою війну, з кухонним начинням в руках: "Годуємо наші ЗСУ"