У мережі згадали влучний жарт чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна про росію та її можновладців.

Невеличким уривком програми Максима Галкіна, коли у нього в гостях була співачка Віра Брєжнєва поділилися у ТikТok на сторінці "_shochka_".

Так, під час програми Брежнєва та Галкін щось активно обговорювали та жартували. Однак, згодом співачка запитала: "Чуєте, хто обрав цього ведучого, просто?". На це запитання Брежнєвої Галкін вирішив відповісти жартівливо.

Скріншот програми
Скріншот програми

"Та це я ж сам себе обрав. У нас в країні так заведено", - сказав Галкін, ймовірно натякаючи на президента рф путіна, який незмінно у владі вже багато років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот програми
Скріншот програми

Варто нагадати, що на тлі війни в Україні, яку розв'язала росія, багато російських артистів почали тікати з країни. Серед них й Алла Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним та двійнятами Гаррі та Лізою.

Скріншот програми
Скріншот програми

Відомо, що ще 28 лютого, тобто на 5-й день війни росії з Україною вони виїхали до Ізраїля. Про це стало відомо з повідомлення очевидця, що бачив відому родину у Московському аеропорту Внуково-3. Перед своїм від’їздом Максим Галкін різко розкритикував військове вторгнення рф в Україну.

@_shochka_

Відповідь на коментар @lunnyiysvet Так как удалили звук, перезаливаю🥲

♬ оригінальний звук - Анастасия Щочка

Нагадаємо, Максим Галкін передбачив "біду" росії більше 20 років тому, виступаючи перед путіним: "Приводів для веселощів..."

Раніше Знай писав, Максим Галкін, який виїхав у Ізраїль після вторгнення рф в Україну, зробив важливу заяву: "Не буде таким"

Також Знай повідомляв, Галкін, який втік з росії, затримається з Пугачовою в Ізраїлі надовго: вже й концерти розписав