Відомий український кухар-кондитер, засновниця і викладач школи "GL", а також переможниця і суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ліза Глинська розповіла в instagram, як разом з іншими українцями допомагає країні в цей складний період.

Ліза Глинська розповіла, що за допомогою небайдужих українців вдалося зібрати мільйон гривень для "Охмадиту". Вона зізналася, що на самому початку мета здавалася нездійсненною, проте все вийшло.

Ліза Глинська, фото з instagram
Ліза Глинська, фото з instagram

"Тепер офіційно: кожен з вас, хто приєднався до ініціативи, став ангелом-хранителем для маленьких діток. Зізнаємося щиро, спочатку ця ідея здавалася нам нереальною. Звичайно, ми з першого дня займаємося волонтерством. Однак нас, як і багатьох волонтерів, переслідує комплекс неповноцінності", - написала кулінар.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ліза Глинська зазначила, що на цьому зупинятися не стануть і продовжать допомагати як простим українцям, так і бійцям ЗСУ.

"Нас чекає багато важливої роботи. Допомога ЗСУ, біженцям, жінкам з дітьми, які втратили житло. Ми хочемо допомагати. Це наша місія", - зазначила вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: Ббореться за всіх нас".

Також ми інформували, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нагодувала синичку Путіним на радість українцям: "Добро завжди перемагає".

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.