Відомий український дизайнер Катя Сільченко емоційно висловилася на адресу всіх росіян, які мають відношення до злочинів проти мирних громадян на території України. "Криком душі" знаменитість поділилася на своїй сторінці в instagram.

Катя Сільченко зізналася, що все своє життя не відчувала такої ненависті, як в останній місяць. Вона зазначила, що відчуває ненависть до кожного, хто підтримує війну, вбивства мирних людей в Україні та інші злочин окупантів.

Катя Сільченко. Фото: скрін youtube
Катя Сільченко. Фото: скрін youtube

Дизайнер додала, що "бумеранги зла" повертаються і всі, хто мав відношення до подій в Україні, обов'язково понесуть найсуворіше покарання.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Я відчуваю ненависть до кожного, кожному хто це підтримує біля телевізорів, нелюдів що дають накази, цих солдатів що гвалтують дітей і жінок ! За 38 років нічого подібного не відчувала! Мама говорила, що слово ненавиджу несе погану енергію і вимовляти його не можна Катя. Так я жила всі свої 38 і дійсно нічого подібного не відчувала, але зараз це дно. А ще мама говорила, що бумеранги зла завжди повертаються, ще швидше, дуже хочеться, щоб таких виродків не терпіла більше земля", - написала вона.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: "Бореться за всіх нас".

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав Вірі Брежнєвій всю суть Росії: "У нас так заведено".