Валік Міхієнко, Андрій Лузан і Коля Зирянов поспілкувалися зі співачкою Jerry Heil і запитали у неї про стосунки з Володимиром Дантесом, який нещодавно заявив про розставання з Надею Дорофєєвою. Відео опублікував youtube-канал "Леви на джипі".

У Jerry Heil поцікавилися в яких стосунках вона з Володимиром Дантесом, який нещодавно розірвав стосунки з Надею Дорофєєвою.

Скрін, відео You tube Jerry Heil
Скрін, відео You tube Jerry Heil

"Хочемо запитати, чи правда, що зараз всі говорять, що Дантес, він вільний хлопець, але ми знаємо ти йому допомагала писати пісні і у вас дуже хороші відносини. Чи є якийсь особливий зв'язок з Вовою Дантесом?",- запитав стендап комік Коля Зирянов.

Jerry Heil ухилилася від прямої відповіді на поставлене запитання, але зізналася, що активно спілкується з мамою музиканта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скрін youtube
скрін youtube

"Більш того, я з мамою його спілкуюся. Я просто подумала, ну з Вовою скільки я буду домовлятися, а так з мамою швиденько", - відповіла Jerry Heil.

"Шлях до серця Дантеса лежить через маму", - прокоментував відповідь співачки Валік Міхієнко.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: "Бореться за всіх нас".