Популярна українська акторка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко поділилася гумористичним роликом, у якому висміюється «шедевр» російської пропаганди у виконанні білоруського президента Олександра Лукашенка. Відповідний пост з'явився на її сторінці у Instagram.

Російська пропаганда під час війни проти України встигла пробити дно безліч разів, але виступ Лукашенка, в якому він намагається звинуватити Україну в підготовці нападу на білорусь і росію, став джерелом безмежної кількості інтернет-мемів.

На цей раз його поєднали з відео відвідин путіна похорону володимира жириновського. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.

«Народна творчість», - підписала вона смішний ролик.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У коментарях українці висловили свої побажання обом керівникам сусідніх держав, які об’єдналися заради захоплення України.

«Цих двох покидьків відправити на концерт кобзона», «Та одного земля не хотіла приймати: він то здихав, то знову повертався. І навіть 8 щеплень не допомогли!!! А тепер ще домовину в бункер доставили, думали, що оживе. А там таке диво!», «Ку...а туда тобі дорога до дружка», - сміються коментатори.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Раніше інформаційний портал Знай писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як росія сама себе "змила в унітаз": "Брехливі недолюди".

Також ми інформували, що українська виконавиця Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль влаштувала ніжності з Вакарчуком на сцені, взявшись за руки: "Обожнюю..."