Українська співачка Jerry Heil заспівала з Вєркою Сердючкою, переспівавши відому пісню "Ой на горі тай женці жнуть".

Jerry Heil разом з Вєркою Сердючкою заспівала про Зеленського, Кіма та Арестовича, новий хіт дівчина розмістила на своїй сторінці Instagram. А повну версію можна послухати на Youtube-каналі співачки.

Вєрка співає в цій пісні приспів: "геть з України москаль нєкрасівий", а Jerry Heil переспівує відому козацьку пісню. Лише головними героями стають не козаки з гетьманами, а президент, його радники та Збройні стили України.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Також у кліпі використано кадри мультфільму "Про козаків".

Шанувальникам сподобалася пісня дівчини, вони залишили багато коментарів під відео у соціальних мережах.

"Джері, це прекрасно!", "Не можу перестати її слухати. Як казали хлопці Леви - це роз'*б!", "Хто б міг подумати, що мультик про козаків стане таким актуальним на сьогодні Браво!!!", "Дуже потрібна на часі! Дякую! Все буде Україна!!!", "З Арестовичом не згідна, от все інше браво!!!", "Це найкраще, що я побачила і почула сьогодні", - написали у коментарях.

Нагадаємо, раніше Потап підловив пішака путіна Пєскова на дурній помилці.

Також "Знай.ua" писав, що Jerry Heil показала, як росія поцупила свої герб, монети і прапор у чужої країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова розповіла про передчуття війни своєї доньки, ніби відчувала.