Підла війна Путіна в Україні триває, ворогові протистоять доблесні воїни, захисники України воїни ЗСУ, але і в тилу багато озброїлися словом, і проводять інформаційне протистояння.

Одна з найзатятіших захисниць у медіапросторанстві-журналістка і телеведуча Маш Єфросиніна, розповіла, що родичі перестали з нею спілкуватися. Про це дівчина розповівши в інтерв'ю "Радіо Люкс" зі Славою Дьоміним.

Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з родичами з Керчі, після питання, Як проходить спілкування, від слави, Маша заявила, що взагалі не спілкується з ними.

"Я з ними не спілкуюся. Вони жодного разу не написали мені, ні подзвонили-про що мені з ними спілкуватися?".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тоді Слава розповів свою історію, що його родичі в Керчі на другий день після початку війни відправили відео, що мовляв, президент України обдовбиш, клоун і так далі.

"Я спробував їм пояснити, але зрозумів, що вони зомбовані. Чи можна їх перевиховати, або розмовляти з ними безглуздо?"

Тоді Маша послухавши Славу зізналася, що її родичі більш жалісливі.

"Вчора сестра Ліза мені розповіла, що наш дядько, рідний брат нашого тата, написав їй, що йому дуже шкода, що відбувається в Україні. Він живе в Пітері. На шостому тижні щось сталося в голові... Не мені написав, А Лізі", - зазначила телеведуча.

Нагадаємо, раніше Потап підловив пішака путіна Пєскова на дурній помилці, відправив Маріуполь під Луганськ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-"Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про свою суперсилу.

Також "Знай.ua" писав, що доктор Комаровський розказав, які ліки не допоможуть при проблемах із серцем.