Ставлення до російських зірок в світі різко змінилося, після того як вони підтримали війну в Україні, яку розв'язав путін. Через неможливість виїхати за межі країни дехто втратив заробітки, а у декого знизилися гонорари у кілька разів.

Про те, що російські артисти лишилися без роботи, пише видання kp. Тепер закордонні курорти, куди табунами ломилися російські співаки, в тому числі Кіркоров, Ані Лорак та інші стали недоступні для шоубізу з рф, окрім Туреччини, яка продовжує тримати відкритими кордони для рашистів.

Цікаво, що у Туреччині на декілька місяців наперед вже заброньовані місця для виступів. Очікується цілий бомионд виступів таких приспішників кровавої розправи над мирними українцями, як Баста, Сергій Лазарєв, "Руки вверх", Ханна, Тіматі, Клава Кока та інші. Також "забите" літо. Концерти Діми Білана, Олександра Ревви, Філіпа Кіркорова, Ані Лорак, Єгора Кріда та інших зірок.

Єдине, що тепер заробітки у 3-4 млн руб треба забувати, максимальні ставки за концерт - 1-1,5 млн руб.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На думку засновників комунікаційного агентства All Star Media Віктора Устенко і Дмитра Павлова, попит на дорогих артистів на приватних заходах впав в рази.

"Багато замовників, клієнти event-агентств і організатори приватних заходів зменшили бюджети. Вони запитують артистів, гонорар яких в середньому до 1 500 000 рублів. У тих артистів, у яких гонорар трохи вище - роботи стало менше", - коментує експерт.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна зізналася, що родичі з Криму відмовилися від неї, не пишуть та не дзвонять.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рокери Maneskin підтримали Україну і звернулися до всього світу.

Також "Знай.ua" писав, що Волочкову винесли вперед ногами після похорону Жириновського.