Акторка Ірина Сопонару, зірка "Жіночого кварталу", взяла участь в акції, яка мала на меті привернути увагу всього світу до трагічних подій в Україні.

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розмістила декілька знімків з вулиць Лондона, якими крокували «закривавлені» українки з плакатами «Я – Буча», «Хай ніколи не повториться Буча», «Зупиніть війну!», та іншими антивоєнними гаслами.

Ірина Сопонару, скріншот
Ірина Сопонару, скріншот

«Долучилася до акції в підтримку України у Лондоні. Хочеться подякувати всім, хто приходить і підтимує нас за кордоном @supportukraine.uk. Хочеться подякувати @xenia_miletskaya за ідею і організацію перформансу в підтримку Бучі, Гостомель, Ірпінь, Ворзель, Волноваха, Харків, Маріуполь, та інших міст, які зазнали руйнувань від рашистської орди. Ми вимушено поїхали з дому, але нас всіх об‘єднує бажання повернутися. Ми дуже хвилюємося за тих, хто залишився і намагаємося допомогти, як можемо і чим можемо. Наші серця розбиті за тих, хто пішов з життя, але ми маємо боротися з ворогом, щоб їхня жертва не була марною. Ми об‘єднали весь світ! Ми гідні! Ми сміливі! Ми Українці! Слава Україні», - написала Сопонару.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях українці дякують їй за виявлену позицію і підтримку.

«Ірочка, дякую тобі велике, що ви з Наталі взяли участь у нашій акції! Ви просто супер», «Слава Україні. Слава чарівним дівчатам українкам. Хай швидше настане мир», «Ірино, велике дякуємо, хай світ знає правду», - пишуть люди.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару стала волонтеркою у Польщі: "Вже розмістили 47 сімей".

Раніше Знай писав, 130 дітей за 396 годин: Alyona Alyona нагадала, чому потрібно закрити небо над Україною.

Також Знай писав, Оля Цибульська нафарбувала губки, щоб бути як жінка Другої світової: "весь цей час".