Відомий український артист Melovin відзначає свій день народження. У понеділок, 11 квітня йому виповнюється 25 років, і він явно не очікував, що це свято буде супроводжуватися сиренами.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує важливу та актуальну інформацію, яка стосується ситуації в Україні.

Йому в цей день виповнилося 25 років, і як він далі зазначив, ніколи б не подумав, що зустрічати це свято буде під звуки повітряної тривоги.

"Я українець, Я одесит! У мене найкрутіші батьки, які є мені зразками справедливості, хоробрості, любові до себе і ближнього! У цей день бажаю їм якомога міцніше фізичного і ментального здоров'я, і тихих мирних ночей і нових світанків! Так сталося, що в моїй життєвій книзі я підійшов до нової частини під назвою "всього лише 25" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У цей день Костянтин подякував кожному, хто доторкнувся до його серця. Всіх друзів, які залишилися поруч. А також, всім новим знайомствам і зустрічам.

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

Окремо артист зазначив, що хоч йому всього лише 25 років, у нього є однодумці, слухачі, справжні шанувальники.

"У попередніх частинах хтось став цілою главою, хтось лише одним абзацом, хтось рядком, афоризмом або заміткою, а хтось яскравою "ачепяткой", яка, до речі, надає свій шарм і сенс мого життя! P. S. Дякую Збройним Силам України, які в цей час дозволяють мені писати вам ці рядки!" - підсумував музикант.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва поділилася своєю "місією" заради перемоги України

Раніше повідомлялося, що Даша Астаф'єва змінила мікрофон на плиту і показала, яка вона господиня

Також, Ані Лорак, Кіркоров і Баста, які підтримали війну в Україні про великі гонорари можуть забути: виступатимуть за їжу