Відома українська артистка Злата Огнєвіч розповіла про плани на майбутнє, і коли чекати нових композицій.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на тему війни в Україні, і допомагає всім, хто цього потребує.

Злата Огнєвіч зазначає, що вона не знає, коли зможе потрапити на студію звукозапису в Україні, але бажання є, і воно величезне. Артистка неймовірно скучила за творчістю, музикою, і всім тим, що її наповнює.

"Зайвим і не на часі буде говорити, що я готувала для Вас крутий трек, хороші проекти, але один ранок все змінив. Цей ранок змінив життя кожного українця 💔 Хоча, я продовжую мріяти, планувати, записувати на диктофон різні ідеї, уривки. До речі, вдома є піано, скоро повернуся до Києва і порожні стіни зігріються" - пише артистка під постом.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На даний момент українська співачка знаходиться в Сполучених Штатах Америки, і бере участь у благодійних концертах, на яких збираються кошти на допомогу Україні.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Днями їй вдалося також прийти на студію в Чикаго, щоб записати свою частину нової композиції, що буде випущена спільно з українськими артистами.

Музика завжди здатна полегшити біль, і на якийсь час забути про новинні зведення.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Музика завжди актуальна, вона здатна полегшити біль душі і дати таку потрібну зараз надію. Будьте на боці світу, вірте в краще, вірте в силу кожного з нас 🇺 🇦 " - підсумувала пост Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва розповіла, що її мотивує мішками чистити картоплю

Раніше повідомлялося, що Melovin зустрів свої 25 під звуки повітряної тривоги-довелося міняти плани

Також, Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів