Війна розставляє крапки над "і" та пришвидшує більшість процесів, які б могли в мирний час тривати роками. Так стало відомо про розрив стосунків Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, та кількох інших зіркових пар.

Проте й без казусів не обходиться. Так розповсюдилась чутка проте, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко розірвали стосунки. Про це розповів стендапер Микола Зирянов під час інтерв'ю з Jerry Heil. Вони обговорювали особисте життя Дантеса з Дорофєєвою.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

Jerry Heil пожалілася, що дізнається про всі ці новини останньою, тоді Зирянов пожартував, що, мовляв, вона проспала, що Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розійшлися.

Зіркова пара цю новину прокоментувала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я не знала, що в такі часи це може когось хвилювати. І зараз точно не час розлучатися. Не дочекаєтеся!", - написала Тоня, заспокоївши шанувальників пари.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

Нагадаємо, що цього року Арсен та Тоня будуть святкувати п'яту річницю свого подружнього життя. У 2016 році у пари народилася донька Ніна, а у 2017 році подружжя узаконили свої стосунки.

Нещодавно Тоня нагадала Заходу, чому Україні потрібно більше зброї. Тоня Матвієнко записала новий ролик, в якому зачитала вірш польського поета.

Нагадаємо, раніше у топах Apple Music окупантів змінили Макс Барських, Kalush, Jerry Heil.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Коля Сєрга востаннє відповів Регіні Тодоренко після загибелі її екскоханого в Бучі.

Також "Знай.ua" писав, що Потап написав Хабенському, Якубовичу і Аллі Пугачовій, що сховали свої язики.