Відома українська акторка, гумористка, учасниця творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко поділилася смішним роликом від української співачки Джері Хейл.

Відповідний пост з'явився на її сторінці у Instagram, де за життям і творчістю Булітко спостерігають понад 200 тисяч осіб.

У новому хіті Джері Хейл використала старий запис актора, гумориста і співака Андрія Данилка в образі Верки Сердючки. В одній зі своїх сценок він зображав балерину, яка казала: «Геть з України москаль некрасівий!». Саме ця фраза і стала лейтмотивом нової пісні.

«Хіт сьогодення... @v_serduchka як точно було сказано... Все буде #Україна», - прокоментувала композицію від двох улюблених виконавців українців Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Геть з України москаль некрасівий!», «Україна має найталановитіших людей! Ця пісня, однозначно хіт цьогоріччя», «Хоч на рингтон ставь», «Тепер ця пісня засіла в моїй голові після "ой у лузі червона калина..."», «Как же это красиво!», - захоплюються в коментарях підписники сторінки.

«А Залужного чого не згадала співачка, чи він не достатньо геройський герой?», - обурюються інші коментатори.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як росія сама себе "змила в унітаз": "Брехливі недолюди".

Також ми інформували, що українська виконавиця Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" вклала в труну Лукашенка, путін не забарився: "На концерт Кобзона!"