Відома українська телеведуча Катерина Осадча кидає всі сили, щоб допомогти українцям під час війни. Знаменитість з самого початку вторгнення допомагала розшукувати зниклих людей, а тепер заявила про розширення програми. Про це вона повідомила на своїй сторінці в instagram.

Катя Осадча заявила, що з перших днів війни вона не сиділа склавши руки і організувала пошук зниклих українців. Зараз телеведуча об'єднує зусилля з телеканалом "1+1", щоб допомогти ще більшій кількості українців знайти своїх рідних і близьких.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

"З самого початку війни ми разом з командою створили telegram-канал "Пошук зниклих" і тепер ми розширюємо наші межі пошуку і об'єднуємося разом з каналом "1+1" і "Сніданком" для того, щоб шукати і знаходити, і об'єднувати сім'ї. Вже з понеділка в ефірі "Сніданку" з "1+1" ми розповідатимемо про тих, кого шукають. Ми будемо показувати фотографії, розповідати про те як ви, кожен з вас може допомогти нам шукати зниклих", - сказала Катя Осадча.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Осадча зазначила, що всі сім'ї, які втратили рідних обов'язково знову возз'єднаються, а Україна безсумнівно переможе агресора.

"Ми обов'язково всіх знайдемо. І переможемо!",- підсумувала телеведуча.

Раніше Знай писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як козаки гуманітарку везли під хіт Сердючки і Jerry Heil: згадали і Кіма, і Арестовича.

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: "Бореться за всіх нас".