Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва разом з колишньою дружиною Потапа Іриною Горовою відвідала найбільший центр для українських біженців у Варшаві. Фотозвіт з поїздки на своїй сторінці в instagram опублікувала Ірина Горова.

Надя Дорофєєва та Ірина Горова вирішили підтримати українців, які були змушені тікати з України через російське вторгнення. Знаменитості відвідали найбільший розподільний центр для українських біженців у Варшаві, де поспілкувалися з дітьми і роздали їм смаколики.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

"Відвідали найбільший розподільний центр для українських біженців у Варшаві. Хочу особисто від щирого серця подякувати Польщі та волонтерам, які так тепло приймають наших людей, безкоштовно годують, допомагають їм прийти в себе, скоординувати їх в інші міста і країни і знайти роботу. Нам було дуже приємно долучитися до тих, хто так самовіддано допомагає українцям у ці непрості для нашої країни часи", - зазначила Горова.

Ірина Горова зізналася, що їй було дуже приємно бачити посмішки на обличчях дітей, які стали свідками війни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми підтримали дітей і було дуже приємно бачити їхні погляди, посмішки і сльози – виключно від радості! Дітки обіймалися і фотографувалися зі своїми улюбленими зірками. Спостерігати дитячі посмішки особливо зараз - щось неймовірне!",- додала Горова.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні:"бореться за всіх нас".