Популярний український співак, телеведучий та актор Dzidzio поділився радісним знімком на своїй сторінці в Instagram. У цій соцмережі за його життям та діяльністю спостерігають 1,6 мільйонів підписників.

На фото співак обіймає чоловіка із пораненою рукою, який тримається за спеціальні «ходунки». Судячи з усього, зустріч відбулася у приміщенні лікарні. Виконавець при цьому щасливо посміхається.

«БОЖЕ, дякую за Ромчика, дякую Тобі за мого Друга! Дякую всім лікарям @herych_hnat , сестричкам. Слава Україні!», - написав Dzidzio.

«Дякувати Богу та лікарям!!!», «Міцного здоров'я другові та всім нашим воїнам», «Ромчик, щаслива бачити вас, хлопці, разом!!!», «Раді бачити живим і з посмішкою!», «Боже, яке щастя бачити цю світлину», «Наш герой! Сильний і мужній», «Дякуємо Богу за Романа, ти сильний і все подолаєш», «Слава Богу, що спас вашого друга. Все вашими молитвами», - підтримали співака українці в коментарях до опублікованої світлини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

DZIDZIO. Фото: скріншот youtube
DZIDZIO. Фото: скріншот youtube

Нашадаємо, з початком збройної агресії росії проти України виконавець усіляко підтримує українських бійців, поширює інформацію про війну в соцмережах і надає волонтерську допомогу.

Як повідомляв Знай.ua, Дзідзьо перетворився на справжнього "бога любові" і показала, що втратила Slavia: "Прекрасно".

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Олю Цибульську обурив нацвідбір на "Євробачення-2022": "Притули не вистачало".

Крім того, "Вищі ешелони усунуть Гітлера 2.0!": Ігор Ласточкін, DZIDZIO і Дантес звернулися до жителів Росії. Це тероризм.