Популярний український співак Макс Барських, який не тільки активно підтримує українців, але й взявся до зброї, записав невеличкий шматочок нового хіта, для наших ЗСУ.

Уривок майбутнього хіта розмістилв сам співак на своїй сторінці у Instgaram, та на інших платформах. Крутий потужний біт та переможні кадри з передової вже сподобались шанувальникам.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Макс захищає Україну, та свій новий трек назвав Don't fuck with Ukraine. Що приблизно означає, не треба з нами жартувати! Співак обіцяє попри складну ситуацію з війною, завершить пісню вже найближчим часом.

"Зараз важко знаходити час на музику, але це також може бути зброєю. Працюю над новим треком для ЗСУ. Хочу підтримати наших бійців. Сподіваюсь закінчити його найближчим часом! А поки ділюсь маленьким шматочком",- написав Макс Барських на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У шанувальників, які звикли до трохи інакшої музики співака бракує слів, щоб виразити підтримку музиканту, який не побоявся взятися до зброї, але й свою універсальну — музику — не забув.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Це буде дуже крута пісня!!!", "Макс Барских найкращий!", "Велика повага до Макса", "Крутяк! Трек точно підтримає бойовий дух наших хлопців!!!", "Макс, будемо чекати! Твоя музика завжди влучає прямо в серце. Ти вмієш передати свої почуття, як ніхто інший! Твоя зброя — це твоя творчість!", "Макс, це всесвітній хіт! Чекаємо з нетерпінням!", - написали під постом шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Дорофєєва і Горова відвідали центр для біженців у Варшаві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", KALUSH ORCHESTRA розповіли про підготовку до конкурсу.

Також "Знай.ua" писав, що Жан Беленюк показав справжнє обличчя російського спорту.