Відомий український хореограф Дмитро Дікусар, який після повномасштабного вторгнення росії на територію України пішов захищати Батьківщину, розповів звідки він черпає сили.

Про це Дмитро Дікусар розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

За словами Дікусара, на війні кожного захисника дуже підтримують різноманітні дитячі малюнки та саморобки. Такі речі служать для військових своєрідними оберегами та нагадують заради чого вони воюють.

Скрін з instagram Дмитра Дікусара
Скрін з instagram Дмитра Дікусара

"Покажіть це своїм дітям! Хай вони знають, що, майже, в кожній казармі військові ЗСУ розвісили їх малюнки, ляльки…Читаючи молитви і дивлячись на ці витвори дитячого мистецтва, як прояви любові, ми кожен день нагадуємо собі заради чого ми тут і кому служимо 🇺🇦❤️✊", - зазначив Дмитро Дікусар.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дмитро Дікусар зізнався, що й сам біля себе повісив один з дитячих малюнків, і тепер він підтримує йому бойовий дух та всилює віру у перемогу України над російськими окупантами.

Скрін з instagram Дмитра Дікусара
Скрін з instagram Дмитра Дікусара

"P.S. Другий малюнок висить у мене…", - зазначив Дмитро Дікусар, опублікувавши дитячий малюнок на сторінці в Instagram.

Нагадаємо, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО

Раніше Знай писав, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко навчить українок володіти своїм тілом: "Це потрібно кожній з нас"

Також Знай повідомляв, Арсен Мірзоян відсунув Тоню Матвієнко вбік - чекають справи важливіші: "Козакові не до ліжка"