Відома українська артистка Злата Огнєвіч пояснила українцям, чому волонтери постійно збирають гроші на допомогу ЗСУ, враховуючи постійну підтримку інших країн. Ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в instagram.

Злата Огнєвіч поділилася роликом, на якому волонтер розповіла, чому постійно збираються гроші на потреби ЗСУ, враховуючи, що багато країн надають мільйони доларів допомоги.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

"У мене теж було багато питань. Вони залишилися, але тим не менш раджу подивитися відео. Корисно", - написала співачка.

Волонтер пояснила, що попри допомогу від іноземних партнерів на рівні держави дуже важливо, щоб ЗСУ підтримували і звичайні українці. Так, вона зазначила, що в боях українські захисники втрачають техніку та інше майно, яке потрібно заповнювати. Так, наприклад, коптер, на який можна збирати кілька днів, можуть збити в першому ж польоті.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Те, на що ми так довго збираємо, може бути одноразовим. При першому польоті коптер за 100к грн може бути збитий" а на кону – життя наших захисників і захисниць. Тому ми повинні об'єднатися!
Жертвувати чашкою кави, тістечком до неї або ще чимось, щоб допомагати матеріально жертвуючим заради нас своїм життям, - йдеться у відео.

Раніше Знай писав, Юрій Горбунов виконав важливу місію в компанії Руслани Лижичко і Христини Соловій: "Фронт діє".