Відома блогерка, переможниця та дружина "Холостяка" Микити Добриніна зізналася, що відвідує лікарні та здає аналізи, щоб визначити чим захворіла, та врешті решт порізала собі палець, поки різала ковбасу.

Про це Квіткова розповіла у своєму сторіс в Instgaram. У декількох історіях Квіткова розповіла, що перевіряє своє жіноче здоров'я. Але через багато запитань від шанувальників, вирішила детальніше розповісти що саме трапилося.

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

За словами молодої дівчини, днями вона почала відчувати сильний біль знизу живота. Вона навіть впала, а біль був таким нестерпним, що викликав у дівчини сльози.

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Красуня також повідомила, що у неї почалися висипання на тілі. Що теж змушує перевірятися, щоб визначити у чому може бути причина.

Пізніше, Даша показала заплакане лице та розповіла, що поки різала ковбасу, ніж зіскочив і вона "рубанула собі палець". Прийшлось зашивати.

Виявилося, що дівчині швидко зашили палець, і вона вже почувається краще, та навіть жартує: "Тепер рускому кораблю буде краще видно напрям куди рухатися", - пожартувала Даша.

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Потап показав, як швидко вирахувати орка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микита Добринін відставив зброю, щоб згадати про 9-місячного синочка Даші Квіткової.

Також "Знай.ua" писав, що Jerry Heil натякнула, що мітить на місце Наді Дорофєєвої.