Після гучного затримання кума путіна Віктора Медведчука, у мережі з'явилося відеозвернення його дружини. Оксана Марченко звернулася до президента Зеленського та президента Туреччини. Після цього почало ширитися чимало мемів та приколів на цю тему.

Відомий український співак Melovin не міг втратити шанс потролити Оксану Марченко, яка була ведучою "Х-Фактору", коли він брав у ньому участь.

Оксана Марченко. Фото: Youtube
Оксана Марченко. Фото: Youtube

Melovin поділився світлиною Оксани Марченко, а біля неї було прифотошоплений постер артиста та ЛГБТ- символіка.

"Оксано, ні…. навіть не намагайтеся", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скрін з instagram Melovin
Скрін з instagram Melovin

Окрім цього Melovin поміркував, чи варто розповідати те, як Оксана Марченко ставилася до нього під час "Х-Фактору". Виявилося, що дружина Медведчука доводила артиста до сліз перед самим виходом на сцену.

"Ох… от сиджу і думаю, невже прийшов цей час, розповісти всій Україні, всім глядачам, що ви про мене казали за лаштунками X-Factor, ДО мого виходу на сцену і чому саме я плакав на сцені? Хмм.. 🤷🏻‍♂️", - зазначив Melovin у своєму дописі.

Нагадаємо, війна з росією змінила Melovin до невпізнання, втратив частину іміджу: "Ще оселедця не було"

Раніше Знай писав, Melovin зустрів свої 25 під звуки повітряної тривоги - довелося змінити плани: "Ніколи не міг подумати"

Також Знай повідомляв, "вперше без оплесків": MELOVIN і його новий образ ввів українців у захват