Відома українська співачка Оля Полякова подякувала своєму колезі Святославу Вакарчуку за зворушливе виконання серед зруйнованої будівлі.

Кадрами з виступом лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука з невеличким оркестром Оля Полякова поділилася на своїй сторінці у соцмережі Instagram, у розділі stories.

На опублікованих Поляковою кадрах видно, як Святослав Вакарчук виконує свою легендарну пісню "Обійми" серед зруйнованої російськими окупантами будівлі. Що цікаво, ця композиція починається зі слів: "Коли настане день, закінчиться війна". Ймовірно саме цією композицією Вакарчук хотів вселити українцям віру перемогу над російськими окупантами.

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

Оля Полякова була вражена перформансом Святослава Вакарчука, що не змогла стримати емоцій від побаченого. Зірка зазначила, що це один з найзворушливіших його виступів, і вона дуже вдячна Вакарчуку за таку роботу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

"Святослав, немає слів, як це зворушливо! Дякую тобі", - зазначила Оля Полякова під кадрами з Вакарчуком.

Варто зазначити, що пісня "Обійми" - це перший сингл з альбому "Земля" легендарного гурту "Океан Ельзи", який вийшов у 2013 році. Що цікаво, ця композиція має й сольну версію Святослава Вакарчука, в якій змінені слова.

Нагадаємо, Каменських, Могилевська, Полякова та інші: зірки слідом за Хливнюком з "Бумбокс" заспівали "Ой, у лузі червона калина"

Раніше Знай писав, Оля Полякова "зв'язалася" з Мирославом Скориком, порадувавши малюків колисковою "Мелодією": "Вибух душі"

Також Знай повідомляв, Оля Полякова розповіла про передчуття війни, яке супроводжувало її доньку за тиждень до нападу