Відома українська артистка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирішила пригадати цитати легендарних історичних постатей про росію, її владу та народ.

Цими цитатами Вікторія Булітко поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.
Першим Булітко пригадала висловлювання російського філософа Василя Розанова, який говорив, що росія несе тільки розруху та розграбовує країни, в тому числі й Україну.

Скріншот stories Вікторії Булітко
Скріншот stories Вікторії Булітко

"Ми московити споїли киргизів, чемерис, бурят та інших. Пограбували Вірменію та Грузію, заборонили навіть богослужіння грузинською мовою, обікрали багату Україну... Московія - це чудовисько, яким би навіть пекло знехтувало та повернуло на землю", - зазначив Розанов.

Булітка також пригадала слова російського історика Микола Карамзіна, який відверто називав росіян - рабами, які тільки вміють брехати.

Скріншот stories Вікторії Булітко
Скріншот stories Вікторії Булітко

"Їх брехня виходить з рабської суті. Народ, який ніколи не знав, і не говорив правду - народ рабів духовних і фізичних. Убогі люди", - говорив колись Микола Карамзін.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Російський публіцист-революціонер Олександр Герцен також висловлювався про владу росії: "російський уряд, як зворотне провидіння, влаштовує до кращого. Не майбутнє, а минуле".

Скріншот stories Вікторії Булітко
Скріншот stories Вікторії Булітко

Російський письменник Михайло Щедрін-Салтиков теж описував росіян, як тих хто тільки вміє стояти на колінах, і не хоче з них підійматися.

Скріншот stories Вікторії Булітко
Скріншот stories Вікторії Булітко

"А дурні стояли на колінах, і чекали. Знали вони, що бунтують, але не стояти на колінах не могли", - зазначив він.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як козаки гуманітарку везли під хіт Сердючки і Jerry Heil: згадали і Кіма, і Арестовича

Раніше Знай писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як росія сама себе "змила в унітаз": "Брехливі недолюди"

Також Знай повідомляв, Марина Боржемська зізналася, які козирі є в українців в рукаві: "Не насміхаємося"