Українська ведуча Маша Єфросиніна посміялася в сторіс на своїй сторінці в instagram над реакцією Росії на інформацію про ракетний удар по крейсеру "Москва".

Увечері 13 квітня з'явилася інформація, що українські захисники ракетами "Нептун" вразили російський ракетний крейсер "Москва". В результаті удару на кораблі почалася сильна пожежа. У Росії на цю подію, як завжди, відреагували неоднозначно. В першу чергу в Кремлі заявили, що це фейк, потім сказали, що пожежа дійсно є, але через вибух снаряда на кораблі, а потім сказали, що він затонув, тільки через шторм.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Звичайно, такі заяви не могли не викликати сміх. Так, Маша Єфросиніна потролила прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, який дуже невпевнено коментував удар по крейсеру.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми не впевнені, що це наш крейсер, - зараз дуже багато фейків. Такий крейсер можна купити в будь-якому магазині крейсерів", - пожартували над невпевненими відповідями Пєскова.

"Як все неоднозначно з цим російським кораблем", - прокоментувала Маша Єфросиніна.

Раніше інформаційний портал Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал писав, дочка Анатолія Анатоліча злякалася літака у Франції після жахів в Україні: "Війна почалася?"