Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який до цього жодного разу не висловився про війну в Україні і блокував своїх українських друзів, несподівано з'явився і став на захист Віктора Медведчука. "Натхненну" промову артист написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Філіп Кіркоров несподівано заявив, що підтримує дружину Віктора Медведчука, а сам політик - його друг.

Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube
Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube

"Я підтримую свою подругу Оксану Марченко в її міжнародній діяльності проти тортур і насильства, від якої сьогодні залежить життя і свобода політв'язнів, а в останні дні і життя мого старшого друга", - написав Кіркоров.

Співак, вже за заїждженою методичкою, заявив, що Медведчука катують і принижують в Україні.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Людина. Людське ставлення. Для мене це вища і непохитна цінність, якість, вимога. Тортури, фізичні та моральні Приниження - неприйнятні. Незалежно від позиції або контексту дня. Ніхто не може бути засуджений без рішення справедливого законного суду. Ніхто не може бути принижуємо - ніколи", - написав Кіркоров.

Скрін Instagram
Скрін Instagram

Наприкінці Кіркоров звернувся до когось із закликом врятувати Медведчука і поставив відповідний хештег.

"#СпаситеВиктора", - написав артист.

Раніше Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Також ми писали, Melovin пригрозив Оксані Марченко розкрити правду на всю Україну: "Пора розповісти, чому я плакав".

Нагадаємо, Оксану Марченко висміяли зверненням до Суркіса і сигарет з трусами на голові: "Ви багато років...".