Відома українська артистка Злата Огнєвіч показала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram маленького українця з Маріуполя, який на тлі вуличних боїв записав звернення і "подякував" російських окупантів за "звільнення".

Злата Огнєвіч з самого початку війни не стоїть осторонь і намагається допомагати українцям, як мінімум інформаційно. Так, цього разу зірка поділилася роликом, головним героєм якого став маленький житель Маріуполя. Хлопчик у повністю зруйнованій окупантами квартирі записав звернення, в якому "подякував" за зруйнований будинок "рятівників з Росії".

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

Окремо варто відзначити сміливість маленького українця, який записував відео на тлі пострілів, мабуть в цей момент на вулиці проходили посилені бої.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Злата Огнєвіч знову звернула увагу громадськості на Маріуполь і закликала терміново рятувати людей.

"Маріуполь! Коли врятують людей? Терміново потрібна деблокада", - написала співачка.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, Юрій Горбунов виконав важливу місію в компанії Руслани Лижичко і Христини Соловій: "Фронт діє".