Творчість українського Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка завжди буде актуальна для українського народу. Адже він описував незламний дух українців та відчайдушну боротьбу за свободу та незалежність, й завжди показував, хто є ворогом для України.

У популярній мережі ТікТок на сторінці "mynezalezhna" показали, що навіть через 200 років поема Шевченка "Катерина" залишається актуальною.

"Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями. Бо москалі — чужі люде, роблять лихо з вами. Москаль любить жартуючи, жартуючи кине. Піде в свою Московщину, в дівчина гине...", - писав Шевченко.

Регіна Тодоренко з Владом Топаловим, фото з Instagram
Регіна Тодоренко з Владом Топаловим, фото з Instagram

У відеоролику показали трьох відомих українок, які одружилися з росіянами. Зокрема мова йде, про телеведучих Аліну Астровську, Регіну Тодоренко та Оксану Марченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Віктор Медведчук і Оксана Марченко, фото: 112
Віктор Медведчук і Оксана Марченко, фото: 112

До того ж саме ці знаменитості не стали на бік України у повномасштабній війні, яку розв'язала росія. Вони вирішили під час війни не робити жодних гучних висловлювань проти російської федерації.

Антон Лаврент'єв і Аліна Астровська, instagram.com/alina_astrovskaya_
Антон Лаврент'єв і Аліна Астровська, instagram.com/alina_astrovskaya_

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Згодом указом президента Зеленського було введено воєнний стан.

@mynezalezhna

Віршу майже 200 років 🙏 #standwithukraine #ukraine #україна #myukraine #ukraine🇺🇦 #freedomcountry #rec #recommendations #рек #рекомендации #орелирешка #регинатодоренко #владтопалов #алинаастровская #антонлаврентьев #оксанамарченко #марченко #медведчук #віктормедведчук #тарасшевченко #тарасшевченкокатерина #кохайтесячорнобриві

♬ оригинальный звук - учи историю дебил

Нагадаємо, Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екскоханого в Бучі: "Скільки їх впало в цю безодню"

Також Знай писав, Коля Сєрга востаннє відповів Регіні Тодоренко після загибелі її екскоханого в Бучі: "Мовчання - активна позиція"

Раніше Знай повідомляв, Макс Барських, який проміняв мікрофон на зброю, показав потужний "привіт" окупантам: "Пішки або в пакетах"