Зірка " Ліги сміху "з команди" тріо різні", неповторна Олександра Машлятіна відсвяткувала 30-й День Народження і назвала найкращий подарунок для себе. Відповідне повідомлення вона розмістила на сторінці в Instagram, де за нею спостерігають майже 25 тисяч читачів.

"Мені сьогодні 30 років. Охренеть. Не знаю, як там у хлопчиків, але у дівчаток, на підході до цього «терміну», запускається машина накрутів і самоаналізу. Що по самореалізації? Що по "матусі двох янголят»? Чи там я, де хотіла бути?... і подібні камінчики, які навантажуєш собі в життєвий рюкзак, щоб важче було. До речі, в рюкзаку є ще окремий відсік громадської думки для камінчиків "а коли?" і "Ну... пора". І я, чесно навантаживши його на плечі, збиралася з ним тупотіти до тридцятки", - зізнається зірка.

Але все змінилося 24 лютого цього року. Війна показала, що насправді важливо і має цінність у житті.

"...виявилося, що в рюкзак досить покласти документи і пару трусів. І, взагалі, такий великий рюкзак мені не потрібен. Точніше, потрібен, але не мені! А ще потрібні броники, каски, турнікети, тепловізори і все, що допоможе зараз нашим захисникам, щоб потім ми могли, як і раніше, паритися за своїми безглуздими приводами», - додала вона.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Машлятина закликала всіх, хто хотів би зробити їй подарунок на свято, відправити ці гроші на закупівлю потрібних речей для наших бійців.

Олександра Машлятіна, фото: Instagram
Олександра Машлятіна, фото: Instagram

"Це ж такий охренітельний подарунок!", - вважає актриса.

У коментарях її бажання підтримали співачка і ведуча Світлана Тарабарова, ведучий Анатолій Анатоліч, колеги по сцені Віра Кікелія і Катерина Нікітіна.

Нагадаємо, Володимир Остапчук поділився з росіянами веселим лайфхаком: як поводитися в умовах окупації

Як повідомляв " Знай.ua", режисер "Орла і Решки" Синельников вирішив одружитися прямо під обстрілами в Гостомелі: "Навіть кільця не було"

Знай.ua писав, зірка "жіночого кварталу" Машлятіна знайшла спосіб, як "відплатити" Польщі за допомогу: "Прогуляйтеся".