Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вирішила розвеселити українців кумедним фото на своїй сторінці в instagram. Вона вирішила відвернути людей від війни, а за одне і посміятися з недавнього затримання Віктора Медведчука.

Так, Катя Нікітіна опублікувала знаменитий мем з сумною лисицею, яка сидить на стільці, а поруч прикріпила фото із затриманим Віктором Медведчуком. Зірка зазначила, що намагалася знайти відмінності між цими "персонажами", але вдалося знайти тільки одне - Медведчук на фото сумніше лисиця.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

"Друзі, знайшла тільки одна відмінність. Справа обличчя сумніше", - підписала публікацію Нікітіна.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Служба безпеки України провела блискучу спецоперацію із затримання голови політради партії "Опозиційна платформа — за життя" і кума Путіна Віктора Медведчука, який раніше втік з-під домашнього арешту. Фото втікача опублікував у соцмережі президент Володимир Зеленський і яскраво пожартував про його упіймання.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Дорофєєва і Горова відвідали центр для біженців у Варшаві: те, як ставляться поляки до українців вдалося побачити своїми очима.

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".