Дочка відомої актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, Анна спішно покинула Росію, залишивши матір, яка третій рік бореться з онкологічним захворюванням. Про це повідомляють РосЗМІ.

На початку весни Анна Заворотнюк не змогла полетіти на Мальдіви через те, що багато країн закрили повітряний простір для російських літаків через вторгнення в Україну. Відзначається, що це стало неприємним інцидентом для дівчини, проте вона все-таки зуміла виїхати з рф при першій нагоді.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

Так, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк спішно покинула Росію, після того, як влаштувала сімейне свято для мами на честь її 51-го дня народження. Відзначається, що дівчина вирушила в Дубай, де оселилася в номері з розкішним видом на Перську затоку.

Анна Заворотнюк. Instagram/anna_zavorotnyuk
Анна Заворотнюк. Instagram/anna_zavorotnyuk

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Підкреслюється, що Анна Заворотнюк не стала називати причину, по якій покинула Росію, швидше за все, дівчина просто вирушила у відпустку, відпочити від буденних справ. У той же час варто відзначити, що деякі російські знаменитості також залишають батьківщину, після того, як ряд країн ввели жорсткі санкції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом розкрила свою найбільшу фобію: "Якщо стоїш довго, то...".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".