Російський комік Олександр Долгополов професійно висміяв заяви пропагандистів, а також лідерів рф і Білорусі про те, що Україна нібито готувалася захопити їх і виготовляла ядерну зброю. Відповідний ролик опублікували в tiktok на сторінці hajimann_.

Олександр Долгополов висміяв численні заяви пропаганди і самого Лукашенка і Путіна про те, що Україна нібито готувалася напасти і створювала ядерну зброю. До того ж він посміявся із заяв про біолабораторії, які привиділися росіянам в Україні.

Олександр Долгополов. Фото: скрін з відео
Олександр Долгополов. Фото: скрін з відео

Гуморист зазначив, що якщо логічно подумати, то в Україні не було ніякого змила навіть думати нападати, як на Білорусь, так і на Росію.

"Звідки на Білорусь планувався напад? Мені здається це питання дуже смішним, тому що він припускає, що на Білорусь В принципі готувався напад. Ну, тобто я просто не розумію у що нас змушують повірити? Спочатку нам сказали, що Україна хоче напасти на Росію, тепер кажуть, що вона хоче напасти ще й на Білорусь. Потім виявилося, що в Україні хочуть побудувати ядерну зброю, а ще у них є біолабораторії, де виводять смертоносних птахів, які повинні знищити росіян. Я просто не можу зрозуміти, добре, припустимо, це правда і Україна дійсно хотіла захопити Росію і Білорусь. Щоб що? Щоб повалити Путіна і замість нього поставити Івана Дорна? А замість Лукашенка Монатіка?",- пожартував гуморист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

@hajimann_

Дорн и Монатик,выс раскусил Долгополов)#долгополов #подкаст #стендап#стендапклуб1

♬ оригинальный звук - 𝖍𝖆𝖏𝖎𝖒𝖆𝖓𝖓 🦋⃤

Раніше інформаційний портал Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Також ми писали, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" скакала і веселилася, поки Надя Дорофєєва ридала безперервно через війну: "Жорстко".

Крім того, наш портал писав, дочка Анатолія Анатоліча злякалася літака у Франції після жахів в Україні: "Війна почалася?"